Building & Enginerring Design(1)
large
ing1
obystrojstvo_ventilyacii_na_potolok_03-2
previous arrow
next arrow

АКТИВНОСТИ

ПРОЕКТИРАЊЕ

Целосна изработка на проектна документација за машински инсталации и професионален надзор за имплементација на истите!

ИЗВЕДБА

Изведување на системи на машински инсталации (климатизација, греење, ладење, вентилација и плински инсталации)!

ОДРЖУВАЊЕ

Нудиме услуга за целосно и превентивно одржување на опремата и инсталација кој аима потреба за редовно одржување!