OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
9
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
19
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
EBJ-200with Gas burner.
25
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
29
36
37
38
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ESK K.
ESK-25 BUHAR KAZNAI
IMG_20210903_191222
IMG_20210904_092717
aircon roof top chillers
TOLKAR KAZAN 016
previous arrow
next arrow

ИЗВЕДБА

Нашата компанија е специјализирана за изведување на машински проекти со вградување на инсталации, опрема и уреди во системите за греење, ладење, климатизација, вентилација, дистрибуција на гас и друго со вклучена автоматска регулација.

Во индустриските комплекси нудиме изведба на машиски проекти за котловски постројки кои подготвуваат пареа или топла вода со користење на сите видови на гориво, топлински подстаници во рамките на индустриските комплекси или за далечинско греење во населени места, системи за искористување на отпадната енергија, системи за производство топлинска енергија од обновливи извори на енергија и друго.

 

Нашите инженери се професионално обучени да управуваат со изведбата на машинските проекти и заедно со тимот на монтери и сервисери се гаранција за  успешна реализација.

Располагаме со алати, опрема, машини, кои ги исполнуваат сите барања за изведување на најсложените машински инсталации согласно законските прописи.