КАНАЛСКИ ВЕНТИЛАТОР 1-В ЗА ТОАЛЕТИ И БАЊИ (монтажа во кружни флексибилни канали)

Категорија

Капацитет на вентилаторите помеѓу 95 m³/h и 360 m³/h.

Мерењата се направени во согласност со стандардите на TSE.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “КАНАЛСКИ ВЕНТИЛАТОР 1-В ЗА ТОАЛЕТИ И БАЊИ (монтажа во кружни флексибилни канали)”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *